Vjenčanje iz pakla: Mladoženja je zamolio svatove da ustanu i okrenu tanjire – a onda otkrio JEZIVU ISTINU o mladenki!

Vjenčanje bi trebalo da bude najljepši trenutak u životu jednog zaljubljenog para. Tada će se, barem prema tradiciji, zavjetovati jedno drugom na vječnu ljubav i vjernost, i uploviti u mirne bračne vode. Ali neko riješi da baš na vjenčanju istrese sav prljav veš supružnika, i onda stvari poprime sasvim drugačiji tok!

S druge strane, ako ste na mjestu mlade koja je u vrijeme dok je bila vjerena za svog izabranika spavala sa osmoricom momaka i zatim ih mrtva hladna pozvala na vjenčanje, ne možete da kažete da ste baš potpuno iznenađeni kada stvari eskališu na vjenčanju.

Cijelu priču ispričao je svjedok sa vjenčanja, i to pred ogromnim auditorijumom – u emisiji “The Graham Norton Show”. Priča se odvija u Velikoj Britaniji, a momak po imenu Šon iznio je sve prljave detalje.

“Mladoženja je ustao i rekao svima da ustanu. Svatovi su ustali, a onda im je rekao da okrenu svoje tanjire. Ako na tanjiru imate crvenu tačkicu, nastavite da stojite”, rekao je mladoženja. Nakon ovog obrta, osmorica momaka ostala su da stoje – priča Šon u emisiji. Svi su mislili da je u pitanju igra, a onda je uslijedilo mladoženjino objašnjenje.

“Dame i gospodo, ovo su muškarci koji su spavali sa mojom ženom dok smo bili vjereni. Ovog trenutka idem da tražim poništenje braka”, rekao je mladoženja i izšetao.

(zena.blic.rs)

NAPIŠITE VAŠE MIŠLJENJE