ONA JE BOMBA IAKO JE ZAKOPČANA DO GRLA: Ti nisi normalna! Gdje si bila do sada?!

Sanja Vasiljević iz Šapca raspametila je žiri Zvezda Granda izvedbama pjesama “Vlak“ i “Da li si dovoljno jak“. Djevojka je sjajnim glasom sve oduševila, a mnogima se dopao izbor pjesama. “Gdje si bila do sada?“ pitali su se svi kada je Sanja otpjevala pjesme (njen nastup možete vidjeti, ukoliko premotate snimak na 1:21:45).

“Ja ću prvi! Ti si tako talentovana! Ti si mrak! I svaka ti čast! Nisi normalna odmah se vidi, u pozitivnom smilsu, e to je to. Dest plus“ rekao je Lukas, a Karleuši se dopao izbor pjesama.

“Jako hrabro! Hrabar izbor pjesama. Suknja je fantastična, bodi top. Nastavi ovako… još više agresivno, se*si… time ćeš se izdvojiti“, rekla je Karleuša. Tajanstveni član žirija je pohvalio Sanjin izgled.

“Djevojka je bomba, a zakopčana do grla! Nema dalje, što se mene tiče, ti si u finalu do finala, tako zakopčana“ rekao je tajanstveni.

“Neću da dužim, bila si odlična. Što kaže Aca Lukas dobri vokali moraju da nose dijagnozu, ti dijagnozu imaš, svaka čast“, rekla je Marija Šerifović. Ani Bekuti se takođe dopala Sanja, a poručila joj je da ide samo naprijed.

“Ti si rođena za scenu, ti si neko ko se pamti. I da te ne vidim znala bih ko si. To je ono što je btino. Imaš sve što treba“, priznala je Viki na kraju.

(Kurir)

NAPIŠITE VAŠE MIŠLJENJE